El tunisià Jallouz, amb sis gols, ha estat el màxim anotador del partit. (Foto: Víctor Salgado - FCB)
Handbol

El Barça d'handbol resol el tràmit contra el Zamora pensant en el pròxim duel europeu contra el Flensburg (38-25)

El F. C. Barcelona ha resolt per la via ràpida el seu compromís de la desena jornada de la Lliga Asobal d'handbol davant de l'MMT Zamora en vèncer al Palau Blaugrana per 38-25, després d'un xoc en què Xavi Pascual ha anat dosificant els seus homes pensant en l'important compromís europeu de dissabte a la pista del Flensburg alemany.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha resolt per la via ràpida el seu compromís de la desena jornada de la Lliga Asobal d'handbol davant del MMT Zamora en vèncer al Palau Blaugrana per 38-25, després d'un xoc en què Xavi Pascual ha anat dosificant els seus homes pensant en l'important compromís europeu del dissabte a la pista del Flensburg alemany.
    
El tècnic blaugrana ha reservat el lateral esquerrà Kiril Lazarov, el seu màxim golejador, així com al pivot defensiu Viran Morros i l'extrem Joan Saubich. En aquest partit ha destacat el joc del lateral esquerrà Wael Jallouz, realment demolidor amb els seus llançaments, i que ha estat el màxim golejador amb sis dianes juntament amb Eduardo Gurbindo.

Amb aquesta nova victòria incontestable, el Barça es manté com a líder indiscutible de la Lliga Asobal amb deu victòries en deu jornades i segueix imparable en el camí per revalidar el títol.

Anar al contingut