Handbol

El Barça d'handbol visita la difícil pista del Flensburg a la Champions (Esport3, 21 h)

L'equip d'handbol del F. C. Barcelona, que encara no ha perdut aquesta temporada ni a la Lliga Asobal ni a la Lliga de Campions, té aquest dissabte (21h a Esport3) una veritable prova de foc en la temible Flens-Halle, la pista del Flensburg, el vigent campió d'Europa.

Actualitzat

L'equip d'handbol del F. C. Barcelona, que encara no ha perdut aquesta temporada ni a la Lliga Asobal ni a la Lliga de Campions, té aquest dissabte (21 h, Esport3) una veritable prova de foc en la temible Flens-Halle, la pista del Flensburg, el vigent campió d'Europa.

Han passat gairebé sis mesos des de la derrota, el passat 31 de maig, dels blaugranes davant l'equip alemany en la semifinal de la Lliga de Campions quan, després de tenir el partit totalment dominat (31-25, min. 50), van cedir en els minuts finals per caure eliminats en la tanda de penals (39-41).

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, és conscient de la dificultat del xoc, en què està en joc que els blaugranes segueixin en la lluita amb el Kolding danès pel primer lloc del grup. Els dos equips estan empatats al capdavant amb tres victòries i un empat, el que tots dos van sumar a la pista danesa en l'última jornada.

Encara que els dos equips han canviat molt les plantilles, el Barça, en l'última visita a Flensburg, el febrer del 2007 a l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, va patir un sever correctiu (31-21) que no es va poder remuntar al Palau (34-29). D'aquell partit només queden Víctor Tomás i Andres Eggert.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut