Futbol

L'Espanyol derrota l'Olympique de Marsella de Marcelo Bielsa (2-1) en un partit amistós de preparació

L'Espanyol ha guanyat el partit amistós contra l'Olympique de Marsella per 2-1 amb gols de Caicedo i Víctor Sánchez. Sergio González ha aprofitat el duel per fer jugar els jugadors menys habituals, que han respost amb una gran actuació.

L'Espanyol s'ha imposat per 2-1 a l'Olympique de Marsella en un partit que era amistós però que els dos equips s'han pres molt seriosament. El matx s'ha jugat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que no s'ha omplert però que ha vibrat amb l'atractiu joc dels dos equips.

La primera part ha tingut un clar domini blanc-i-blau. Els homes de Sergio, liderats per Stuani i un Caicedo que vol tornar al seu millor nivell, han mostrat més ganes i han sortit amb un gran dinamisme. Després d'algunes arribades amb perill de l'equip català, al minut 15 Felipe Mattioni ha realitzat una gran internada a l'àrea del Marsella que ha obligat els francesos a cometre penal. Caicedo ha xutat la pena màxima, i ha marcat l'1-0 amb un xut molt ajustat que el porter no ha pogut atrapar. Els homes de Bielsa han intentat reaccionar al gol encaixat i han enviat una pilota al travesser, però en cap moment de la primera part s'han trobat còmodes amb el sistema que ha plantejat Sergio González.

Reapareix Héctor Moreno i Víctor Sánchez sentencia

Un dels moments de la tarda ha sigut quan Héctor Moreno ha sortit a la segona part per disputar els seus primers minuts amb l'Espanyol d'aquesta temporada. El mexicà ha completat una bona actuació però necessita més partits per recuperar el seu millor nivell.

A la segona part els francesos han sortit molt motivats, disposats a empatar el partit. Han agafat el control de la possessió i han començat a arribar amb gran facilitat a l'àrea blanc-i-blava. Al minut 17 Barrada ha enviat la segona pilota al pal pel Marsella amb un llançament de falta.

A poc a poc els dos equips han perdut el control de la situació i el partit s'ha convertit en una anada i tornada que ha afavorit l'espectacle i ha permès veure més ocasions per part dels dos conjunts. L'Espanyol ha pogut defensar el gol aconseguit de penal, i en una de les nombroses contres que ha tingut, Víctor Sánchez ha fet el 2-0 al minut 38.

El gol no ha fet baixar als braços a l'Olympique, que dos minuts després ha vist recompensat el seu esforç amb un gol de cap d'Aloé, que ha deixat el 2-1 definitiu.