Handbol

El Barça continua invicte a la Champions després de superar el Flensburg alemany (33-37)

El Barça d'handbol supera el Flensburg alemany a casa seva i continua invicte a la Champions. Els blaugrana han tingut les bones actuacions de Lazarov, com a màxim anotador amb 10 gols, i de Saric sota pals. Glandorf, amb 11 dianes, ha estat el golejador del partit.

El Barça d'handbol supera el Flensburg alemany a casa seva i continua invicte a la Champions. Els blaugrana han tingut les bones actuacions de Lazarov, com a màxim anotador amb 10 gols, i de Saric sota pals. Glandorf, amb 11 dianes, ha estat el golejador del partit.

L'inici del partit a la pista del vigent campió de la Champions ha estat trepidant amb cinc atacs en només dos minuts. Karabatic, esperonat pel seu retorn a Alemanya, ha dirigit l'atac blaugrana. El Barça ha començat portant la batuta al marcador però ha desaprofitat una renda de dos gols i el Flensburg s'ha avançat en diverses ocasions. Al descans, però, s'ha arribat amb empat al marcador (16-16).

En la segona meitat, el Barça s'ha imposat i ha arribat a tenir una renda de 4 punts amb un Saric que ha permès mantenir la diferència al marcador amb les seves aturades. El Flensburg ha acabat tocat i els blaugrana s'han col·locat amb una renda de fins a 5 gols gràcies a l'actuació de Lazarov. Karavatic, amb 7, ha estat dels més efectius pel conjunt dirigit per Xavi Pascual, i Glandorf, amb 11, ho ha estat per l'equip alemany. El Barça, en aquesta visita, s'ha revenjat del botxí a les semifinals de la Champions de la temporada passada. Continua invicte a la competició europea, on se situa com a líder de grup juntament amb el Kolding danès.