Espanyol

Futre denuncia que Jesús Gil i Juli Pardo van pactar el resultat de l'Espanyol-Atlètic de Madrid de la Lliga 1990-91

L'exjugador de l'Atlètic de Madrid Paolo Futre ha confessat en unes declaracions al diari portuguès "Récord" que el llavors president del club Jesús Gil y Gil li va demanar als jugadors que no guanyessin l'Espanyol en l'última jornada de la Lliga 1990-91. L'Espanyol va vèncer el partit 3 a 1. Aquest resultat, combinat amb la derrota del Saragossa a Cadis, va salvar del descens el club blanc-i-blau.

Actualitzat

L'exjugador de l'Atlètic de Madrid Paolo Futre ha confessat en unes declaracions al diari portuguès "Récord" que el llavors president del club Jesús Gil y Gil li va demanar als jugadors que no derrotessin l'Espanyol en l'última jornada de la Lliga 1990-91. L'Espanyol va guanyar el partit 3 a 1. Aquest resultat, combinat amb la derrota del Saragossa a Cadis, va salvar del descens el club blanc-i-blau.

Segons Futre, "quan érem a l'hotel a Barcelona el president em va dir: "no podem guanyar avui. Digues als teus companys que no corrin". La reacció de l'exfutbolista portuguès va ser dir-li al seu president que "així no vull jugar. Els ho dius tu". Futre, que finalment va ser suplent, ha explicat que Jesús Gil va entrar al vestidor abans de l'enfrontament al vell estadi de Sarrià.

Segons la versió de Futre, Gil li va dir que havia arribat a un acord amb el president de l'Espanyol Juli Pardo. A canvi de no guanyar, el club madrileny rebria un jugador la temporada 1991-92. Comparant les dues plantilles, però, no es troba cap jugador que fes el salt d'un equip a l'altre. Només l'entrenador, Luis Aragonés, que va tornar al club de la seva vida. L'expresident de l'Espanyol ha negat l'existència de cap acord amb el seu homòleg de l'Atlètic en declaracions a TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut