Federer ha sortit a la pista de l'O2 per disculpar-se davant dels fans. (Foto: Reuters)
Tenis

Federer renuncia a la final del Masters per lesió; Djokovic es proclama campió

Roger Federer ha anunciat a última hora que renuncia a jugar la final del Masters de l'ATP que l'havia d'enfrontar aquest diumenge al vespre a Novak Djokovic. El campió suís ja no s'ha entrenat al matí i ha anat a veure el metge a causa d'una lesió a l'esquena que és la causa per la qual ha decidit no jugar.

Actualitzat

Roger Federer ha anunciat a última hora que renuncia a jugar la final del Masters de l'ATP que l'havia d'enfrontar aquest diumenge al vespre a Novak Djokovic. El campió suís ja no s'ha entrenat al matí i ha anat a veure el metge a causa d'una lesió a l'esquena que és la causa per la qual ha decidit no jugar. No ha arribat a l'O2 Arena de Londres fins a una hora abans del partit i s'ha disculpat personalment amb els aficionats que ja hi eren.

La setmana que ve, Federer ha de jugar la final de la Copa Davis contra França, fent equip amb el seu compatriota Stanislas Wawrinka, a qui, precisament, havia eliminat del Masters dissabte en una semifinal molt intensa.

La retirada de Federer fa campió automàticament Novak Djokovic. El número u del món guanya així el seu quart títol de la copa de mestres, el tercer de forma consecutiva. Aquesta vegada és la primera en la qual no li haurà calgut ni sortir del vestidor.

El títol de dobles, pels Bryan

Els germans Bryan, Bob i Mike, han guanyat aquest diumenge la final de dobles del torneig davant del brasiler Marcelo Melo i el croat Ivan Dodig. La millor parella de la història ha sumat el quart màsters de la seva carrera, títol que no guanyaven des del 2009. Els nord-americans acumulen 103 títols.

Anar al contingut