Segona Divisió

Pitu Comadevall dóna la victòria al Llagostera davant del Tenerife amb dos gols de falta directa (2-0)

El Llagostera ha sumat la tercera victòria de la temporada davant del Tenerife gràcies a dos gols de falta directa de Pitu Comadevall (2-0). El conjunt blaugrana s'ha retrobat amb el gol gràcies a les accions a pilota parada i amb un especialista al terreny de joc com el migcampista de Salt.

Lluís Carrillo havia avisat que hi hauria canvis al Municipal de Palamós davant del Tenerife i han començat per l'onze inicial, on ha introduït quatre homes nous respecte als que van jugar contra l'Alcorcón. Quan feia pocs minuts que havia començat el partit, el porter visitant s'ha lesionat després d'un servei de banda amb una rematada d'Eloy Gila. Roberto ha acabat abandonant el terreny de joc al minut 15 i ha debutat el jove porter Carlos. El conjunt gironí ha començat portant la iniciativa, però s'ha trobat amb moltes interrupcions i faltes. Tot i que el Llagostera ha jugat la primera part amb el vent a favor, la finalització no li ha anat de cara. Querol i Ríos ho han intentat, però els canaris s'han sabut replegar ràpidament. Un xut creuat d'Ifrán quan faltaven cinc minuts per al descans ha acabat a les mans de Moragón.

A la segona part, els blaugranes han jugat amb el vent en contra, però des del minut 20 de la primera part que no xutaven a porteria. Amb Pitu al terreny de joc, el Llagostera ha disposat d'una falta a la frontal. L'ex del Barça, entre d'altres, l'ha executat a la perfecció i ha superat el porter del Tenerife. Tres minuts més tard, una falta gairebé similar a l'anterior l'ha tornat a executar Pitu per posar el segon gol al marcador. El Tenerife ha acabat el partit amb un home menys per l'expulsió d'Uli Dávila.