Álvaro González torna a la convocatòria de l'Espanyol.
Espanyol

Álvaro: "Una victòria al nou San Mamés seria molt important per canviar la nostra dinàmica fora de casa"

L'Espanyol, per segon dia consecutiu, s'ha entrenat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Sergio González amaga les seves cartes abans de la visita a San Mamés, aquest divendres. Després d'un mal inici de Lliga, Ernesto Valverde ha aconseguit reflotar l'Athletic, però els blanc-i-blaus no renuncien a res en la seva visita a la nova Catedral.

Actualitzat

L'Espanyol, per segon dia consecutiu, s'ha entrenat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Sergio González amaga les seves cartes abans de la visita al nou San Mamés, aquest divendres. Després d'un mal inici de lliga, Ernesto Valverde ha aconseguit reflotar l'Athletic, però els blanc-i-blaus no renuncien a res en la seva visita a la nova Catedral.

"San Mamés, a tot el món que li agrada el futbol, tant a nosaltres com els aficionats, és un camp que desprèn olor a futbol i una victòria allà per canviar la nostra dinàmica fora de casa seria molt important i també perquè l'equip agafi confiança per a partits futurs", ha admès el central Álvaro González.

Aduriz millora i Iraola és dubte

Aritz Aduriz segueix millorant dins del procés de recuperació de la lesió muscular que es va fer fa 16 dies en el partit contra el Sevilla a San Mamés i cada dia sembla amb més possibilitats d'estar disponible divendres en el partit de lliga davant l'Espanyol, un matx que podria perdre's Andoni Iraola, encara dubte per unes molèsties musculars.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut