L'Everest Trail Race. (Foto: feec.cat)
Excursionisme

La catalana Anna Comet guanya la quarta edició de l'Everest Trail Race

La catalana Anna Comet ha guanyat la quarta edició de l'Everest Trail Race, una cursa extrema de 6 etapes que sumen 160 quilòmetres de recorregut i gairebé 30.000 metres de desnivell acumulat.

Anna Comet ha guanyat la quarta edició de l'Everest Trail Race femenina, en una prova en què ha hagut de recórrer un total de 160 quilòmetres i 30.000 metres de nivell acumulat.

La catalana ha guanyat les sis etapes de la cursa, que s'han disputat a l'Himàlaia, i no ha donat cap opció a Kerry Sutton i a Yangdi Lama Sherpa, segona i tercera classificades. La fita aconseguida per Anna Comet agafa un aire encara més transcendent si es té en compte que ha acabat en la cinquena posició absoluta.

En la categoria masculina, la dues primeres posicions han estat per als nepalesos Samir Tamang i Pudorjee Lama Sherpa. En la categoria per equips, la parella de catalans formada per Marc Serra i Enric Mascarell ha acabat en tercera posició, i l'equip mixt de Montse Pereira i José Ignacio Delgado han aconseguit el quart lloc.