Ecclestone, una vida dedicada a la Fórmula 1 (Reuters)
Bernie Ecclestone domina amb mà de ferro la Fórmula 1 (Reuters)
Fórmula 1

Bernie Ecclestone: "L'única manera que la meva feina a la Fórmula 1 acabi és que em portin en un taüt"

Bernie Ecclestone, el màxim mandatari de la Fórmula 1, ha anunciat que no té la intenció de retirar-se tot i els seus 84 anys. "L'única manera que la meva feina a la Fórmula 1 acabi és que em portin en un taüt", ha assegurat en una entrevista a "Gulf News".

Actualitzat

Bernie Ecclestone, el màxim mandatari de la Fórmula 1, ha deixat clar que no té cap intenció de retirar-se tot i els seus 84 anys. En una entrevista a "Gulf News", Ecclestone ha fet aquestes contundents declaracions: "Ha sigut un any terrible, un dels pitjors de la meva vida, però res ha canviat, em quedo en el meu càrrec. L'única manera que la meva feina a la Fórmula 1 acabi és que em portin en un taüt. I que s'assegurin que la tapa està ben tancada".

A més a més, ha parlat de les crítiques que ha rebut en la seva carrera, que l'han posat a prova però que no l'han fet defallir. "S'han d'afrontar els problemes el millor que es pugui i hi ha hagut moltes coses amb què s'ha provat la meva capacitat a través dels molts anys que he estat en aquesta posició. És la meva vida, la meva passió, m'absorbeix", ha afegit.

Anar al contingut