Kroos celebra amb els seus companys el gol de la victòria. (Foto: EFE)
Futbol

Alemanya fulmina Espanya a Balaídos amb un gol de Kroos en un debut desafortunat de Kiko Casilla (0-1)

Espanya ha perdut contra Alemanya per 0 a 1 en un partit amistós disputat sobre un diluvi a l'estadi de Balaídos. L'únic gol del partit l'ha fet el madridista Toni Kroos en l'últim minut amb un xut que ha sorprès el debutant Kiko Casilla. El porter espanyolista, que ha jugat l'últim quart d'hora, no ha pogut controlar el bot de la pilota i aquesta ha acabat superant-lo.

Espanya ha perdut contra Alemanya per 0 a 1 en un partit amistós disputat sobre un intens diluvi a l'estadi de Balaídos. L'únic gol del partit l'ha fet el madridista Toni Kroos en l'últim minut amb un xut que ha sorprès el debutant Kiko Casilla. El porter espanyolista, que ha jugat l'últim quart d'hora, no ha pogut controlar el bot de la pilota i aquesta ha acabat superant-lo.

En el duel entre les dues últimes campiones del món, els alemanys no han acusat les nombroses baixes per lesió de futbolistes bàsics com Neuer, Lahm o Boateng, i han acabat derrotant per la mínima a la renovada selecció espanyola dirigida per Vicente del Bosque. Amb només dos jugadors del Barça a l'onze titular, Gerard Piqué i Sergio Busquets, la "Roja" ha demostrat que encara està lluny de recuperar el millor nivell que la va portar a coronar-se campiona mundial a Sud-àfrica fa quatre anys.

Alemanya, sempre competitiva tot i les absències, ha acabat guanyant per la mínima amb un gol del madridista Kroos i ha tallat la ratxa victoriosa d'Espanya com a local, que no perdia un partit a casa des de feia 8 anys, concretament des del 15 de novembre de 2006. En aquella ocasió, el combinat que dirigia Luís Aragonés va perdre un amistós al Ramón de Carranza de Cadis contra Romania.