Touré Yaya durant un partit amb Costa d'Ivori
Touré Yaya durant un partit amb Costa d'Ivori
Futbol

La Costa d'Ivori i el Camerun pacten no atacar-se durant els últims minuts del partit

El partit entre la Costa d'Ivori i el Camerun ha acabat d'una manera molt vergonyosa. Els ivorians, que amb l'empat a zero ja es classificaven per a la fase final de la Copa d'Àfrica, al minut 87 han decidit no atacar més. El Camerun, ja classificat, no ha pressionat i ha deixat passar els últims minuts del partit sense jugar a futbol.

Actualitzat

El partit entre la Costa d'Ivori i el Camerun ha deixat una de les imatges més lamentables de la jornada de seleccions. Els dos conjunts, en un partit corresponent a la fase de classificació de la Copa d'Àfrica, als minuts finals han deixat de jugar a futbol, i l'equip ivorià s'ha dedicat a passar-se la pilota per fer passar el temps.

El motiu d'aquest "pacte" és que el partit ha arribat als últims minuts amb un empat a zero que ja classificava la Costa d'Ivori, i per no arriscar-se ha pres la decisió de no atacar per no posar en risc l'empat. Els jugadors del Camerun, que ja estaven classificats, no han volgut pressionar i han deixat que el rival es passés la pilota fins al final del partit.

Les dues seleccions, que amb aquest resultat seran a la cita de Guinea al gener, han deixat una imatge molt curiosa i que es pot qualificar de vergonyosa. En aquest vídeo es veuen els últims minuts del matx:

 

 

Anar al contingut