Kyle Lowry (Raptors) intenta tallar una entrada a cistella de Marc Gasol (Grizzlies)
Kyle Lowry (Raptors) intenta tallar una entrada a cistella de Marc Gasol (Grizzlies) (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Toronto Raptors frenen uns Memphis Grizzlies (96-92) minvats per un virus

Els Memphis Grizzlies han perdut el segon partit de la temporada a casa de l'altra gran revelació, els Toronto Raptors (96-92). La franquícia canadenca, líder de la Conferència Est, s'ha vist beneficiada pel fet que cinc jugadors dels Grizzlies, amb molèsties estomacals causades per un virus, no han pogut jugar. En altres partits destacats, els Lakers han assaltat la pista dels Houston Rockets (92-98) i els campions, San Antonio Spurs, han tornat a frustrar LeBron James, aquesta vegada al capdavant dels Cleveland Cavaliers (90-92).

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han perdut el segon partit de la temporada a casa de l'altra gran revelació, els Toronto Raptors (96-92). La franquícia canadenca s'ha vist beneficiada pel fet que cinc jugadors dels Grizzlies, amb molèsties estomacals causades per un virus, no han pogut jugar.

El partit entre els dos equips més sorprenents d'aquest inici de campionat s'ha vist deslluït pel fet que cinc jugadors dels Grizzlies han hagut de ser ingressats en un hospital de Toronto, afectats per un virus. Sense la presència de Courtney Lee, Tony Allen, Kostas Koufos, Beno Udrih i Jon Leuer, els de Tennessee han plantat cara als Raptors.

I han tingut en Marc Gasol el seu jugador més actiu en els dos cantons de la pista. El pivot català ha anotat 22 punts i ha capturat 12 rebots, 10 d'ells defensius. Amb tot, els jugadors afectats pel virus van ser donats d'alta i traslladats de nou a Memphis i els Grizzlies continuen sent l'equip amb més victòries de l'NBA i líders de la Conferència Oest.

L'altre equip que marcava la pauta a l'Oest, els Houston Rockets, han caigut a casa davant els renascuts Lakers (92-98), que amb la tornada de Nick Young a l'equip ja encadenen dos triomfs. Kobe Bryant ha anotat 29 punts i ha trobat rèplica en l'estrella dels Rockets, James Harden, que n'ha fet 24. Sense Dwight Howard, baixa d'última hora per lesió, l'equip texà ha perdut la batalla sota els cèrcols. També ha destacat pels Rockets l'exblaugrana Kostas Papanikolaou, que ha anotat 19 punts i ha capturat 6 rebots.  

LeBron topa amb San Antonio

Tot i canviar d'equip, LeBron James ha tornat a estavellar-se contra els San Antonio Spurs, que s'han imposat a Cleveland (90-92). Els Cavaliers han dominat gairebé tot el partit però l'ofici dels campions en el desenllaç, en què el mateix LeBron James no ha pogut aprofitar l'última jugada del partit per empatar-lo o fins i tot guanyar-lo per perpetuar la tradició dels últims temps que indica que "King" James no pot amb San Antonio, jugui amb la samarreta que jugui.    

Resultats de la jornada:

Houston Rockets - Los Angeles Lakers    92 - 98

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks  118 - 122 (amb pròrroga)

Detroit Pistons - Phoenix Suns    86 - 88

Toronto Raptors - Memphis Grizzlies  96-92

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder    107 - 100

Minnesota Timberwolves - New York Knicks   115 - 99

Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs    90 - 92

Indiana Pacers - Charlotte Hornets    88 - 86

Orlando Magic - Los Angeles Clippers    90 - 114

Philadelphia Sixers - Boston Celtic    90 - 101

Washington Wizards - Dallas Mavericks    102 - 105

Anar al contingut