Paul Sturgess, un jugador de 2,33 metres. (Foto: Hoopsfix)
Paul Sturgess, un jugador de 2,33 metres. (Foto: Hoopsfix)
Bàsquet

El Chesire Phoenix anglès fitxa Paul Sturgess, el jugador de bàsquet més alt del món, de 2,33 metres

El Chesire Phoenix anglès ha fitxat el jugador de bàsquet més alt del món, Paul Sturgess, de 2,33 metres, i que havia jugat als Harlem Globetrotters

Actualitzat

El Chesire Phoenix anglès ha fitxat al jugador de bàsquet més alt del món. Amb 2,33 metres d'alçada, Paul Sturgess, un jove britànic de 26 anys, ja ha passat a la història per ser el jugador més alt del món.

El britànic va ser descobert durant la seva etapa amb els Harlem Globetrotters. Tot i això també té experiència com a jugador de bàsquet, ja que va formar part de l'equip universitari de la Mountain State University, als Estats Units. Després, l'any 2013 va ser seleccionat al "draft" de la D-League de l'NBA pels Springfield Armour.

El Chesire Phoenix, club que ha decidit fitxar a Sturgess, forma part de la BBL (British Basketball League) a Anglaterra, i actualment és cinquè a la classificació. Amb aquest nou fitxatge de grans dimensions espera millorar els resultats i donar més espectacle als aficionats, tal com ha expressat el president del club, Andrew Donaldson: "El fitxatge de Sturgess marcarà la diferència a la pista, però no només volem guanyar. També busquem entretenir els aficionats. Paul ens ajudarà a aconseguir les dues coses, marcarà una gran diferència a la pista i inspirarà a tota la comunitat".

 

Anar al contingut