Waterpolo

El C. N. Sabadell guanya la Supercopa d'Europa amb un triomf davant l'Olympiacos per 9 a 8

El C. N. Sabadell ha reeditat la Supercopa femenina d'Europa de waterpolo després de vèncer l'Olympiacos grec per 9 a 8

El C. N. Sabadell s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Europa després de derrotar l'Olympiacos per 9 a 8. Les gregues han estat les primeres en marcar, de la ma de Manolioudaki. Després d'acabar el primer quart 1 a 2, les vallesanes s'han avançat per primera vegada en el segon període (3-2) amb un gol de Maica García. Al descans, el partit es mantenia igualat, 4 a 4.

Anni Espar i Jenifer Pareja li han donat en la represa al Sabadell el seu primer avantatge clar de la nit. Ja en l'últim quart, un gol novament de Maica Garcia posava el 9 a 6 en el marcador. L'Olyimpiacos ha remuntat fins al definitiu 9 a 8 marcat per Plevritou quan quedava 1:48, però no ha pogut evitar que el Sabadell reedités el títol.