Karabatic llançant la pilota davant Simon Jensen. (Foto: EFE).
Handbol

El Barça vol consolidar el seu lideratge europeu amb un triomf contra el Flensburg, aquest diumenge per Esport3

Aquest diumenge (19.30 hores) al Palau Blaugrana, els de Pasqui, amb tots els jugadors disponibles, tenen l'objectiu de consolidar el seu lideratge en el grup B de la Lliga de Campions

Actualitzat

El FC Barcelona, després de tancar la primera volta de la competició amb una gran victòria a la pista del Flensburg alemany (33-37), s'enfronta aquest diumenge (19.30 hores, en directe per Esport3) al Palau Blaugrana a l'encara vigent campió d'Europa. Els de Pasqui, amb tots els jugadors disponibles, tenen l'objectiu de consolidar el seu lideratge en el grup B de la competició.

L'última visita del Flensburg al Palau va ser el 3 de març del 2007 i el triomf va ser per al Barcelona (34-29). Va ser una victòria amarga perquè aquella diferència no va ser suficient per superar el 31-21 encaixat a la pista alemanya i els blaugranes van caure eliminats als quarts de final de la Lliga de Campions.

El Flensburg Handewitt, que entrena el suec Ljubomir Vranjes (exjugador del Granollers), és un conglomerat de jugadors alemanys, danesos, suecs i serbis i manté les seves peces claus de l'anterior campanya. Els seus jugadors més destacats són el porter suec Mattias Andersson (ex del Barcelona), el lateral serbi Drasko Nenadic, l'internacional alemany Holger Glandorf, l'extrem danès Anders Eggert, el lateral Lars Kaufmann i el central internacional danès Thomas Mogensen, el seu màxim golejador a Europa (25 gols).

Anar al contingut