Espanyol

Casilla: "Nosaltres som els únics responsables de la situació, no l'entrenador"

El porter de l'Espanyol assegura en una entrevista a TV3 que "l'entrenador no té cap responsabilitat en el que està passant. Els únics responsables som els jugadors

Actualitzat

El porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha assegurat en una entrevista a TV3 que "l'entrenador no té cap responsabilitat en el que està passant. Ni juga, ni fa les passades ni para les pilotes. Els únics responsables d'això som els jugadors". Aquesta entrevista es podrà veure íntegrament aquest diumenge a partir de les 21.05 h. dins del programa "Hat trick Espanyol".

Casilla ha viscut una setmana agredolça amb el seu debut amb derrota amb la selecció espanyola i la desfeta de San Mamés, que ha encès els primers llums d'alarma: "Estem preocupats. No ens surt res. Quan deixem de banda la intensitat ens fan moltes ocasions. Hem de millorar fora de casa sent més durs". 

Víctor Sánchez: "Hem de parlar"

En aquest sentit, Víctor Sánchez, després de l'entrenament d'aquest dissabte, s'ha mostrat igual de conscient de la deriva en què ha entrat l'equip: "Estem preocupats perquè esperàvem tenir més punts a aquestes alçades. El míster també ens va dir a la cara que no haviem competit. Hem de parlar i corregir errors. Fora de casa hem de canviar la dinàmica i començar a sumar ja". El pròxim desplaçament serà, per cert, el Camp Nou.

Contra el Llevant, gairebé una final

Cinc partits sense guanyar, amb només dos punts de quinze possibles, han dut l'Espanyol a flirtejar amb la zona de descens. És per això que el matx contra el Llevant de dissabte vinent adquireix una importància màxima.

Víctor Sánchez té clar que cal fugir d'alarmismes però alhora demana recuperar la millor versió de l'equip per reaccionar: "queda molta temporada però si no sumes punts la cosa es va complicant. Estem tranquils perquè hem jugat molt bé en ocasions i aixó ho podem repetir. No serà una final però el partit contra el Llevant és importantíssim i cal guanyar".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut