Zeljko Sakic. (Foto: www.basquetmanresa.com)
Zeljko Sakic. (Foto: www.basquetmanresa.com)
Bàsquet

El Barça pot ajudar La Bruixa d'Or en una jornada important per als manresans en la lluita per la salvació

La Bruixa d'Or i el Guipúscoa Basket, els dos cuers, s'enfronten aquest diumenge amb l'esperança que el Fuenlabrada, l'altre equip amb només 1 triomf, perdi davant el Barça

Actualitzat

Diumenge al matí el F. C. Barcelona visitarà en la jornada 8 de la Lliga Endesa la pista de un dels equips de la cua de la classificació, el Montakit Fuenlabrada (12:45, Esport3). En teoria, un enfrontament fàcil pels blaugrana que amb un triomf poden afavorir La Bruixa d'Or. El madrileny és un dels 3 equips, juntament amb els manresans i Guipúscoa Basket, que només ha guanyat un partit fins ara.

Aquests dos conjunts s'enfrontaran entre ells a partir de les 18:00. Un duel vital pels manresans en la seva lluita constant de les darreres temporades per evitar el descens esportiu. La Bruixa d'Or haurà d'explotar al màxim el bon moment de l'aler pivot Zeljko Sakic, líder de la Lliga en valoració i anotació. L'entrenador de l'equip basc és Jaume Ponsaranau, que va dirigir el conjunt del Bages durant 202 partits.

Previament a aquests dos enfrontaments, El FIATC Joventut haurà obert la jornada rebent el Laboral Kutxa Baskonia (12:00, Esport3). L'equip vitorià arriba en un moment convuls. Ibon Navarro, segon entrenador fins la destitució del tècnic Marco Crespi, va debutar amb un triomf la jornada passada davant el Guipúscoa Basket. Els badalonins, que van perdre de forma ajustada en el seu partit anterior davant el MoraBanc Andorra, intentaran aprofitar els dubtes rivals per retrobar-se amb el triomf.

Anar al contingut