Felipe Sanchón, el jugador del Girona més incisiu: 23 rematades en 13 jornades
Felipe Sanchón, el jugador del Girona més incisiu: 23 rematades en 13 jornades.
Futbol

El Girona jugarà contra el Recreativo en el duel entre els dos conjunts de Segona que més rematen a porteria

El Girona s'enfronta diumenge a la tarda al Recreativo, en el duel entre els dos equips de Segona Divisió que més rematen a porteria

Actualitzat

El Girona rep aquest diumenge a la tarda el Recreativo (17:00, Esport3), amb un objectiu clar: guanyar per seguir en les primeres posicions de la Segona Divisió. L'equip que entrena Pablo Machín és segon de la classificació amb 26 punts, els mateixos que el líder Las Palmas i el tercer classificat el Valladolid. Aquests dos conjunts s'enfronten al migdia de diumenge. Un empat entre ells podria deixar al Girona com a líder en solitari, sempre i quan sigui capaç de guanyar el Recre.

Gironins i andalusos son els dos equips que més xuten a porta de la categoria, amb una mitjana de gairebé 10 rematades per equip. L'equip de Huelva, tot i que no ha guanyat en cap de les seves cinc visites prèvies a Montilivi, només ha perdut en una (5-2 la temporada 2012-13).  El Recreativo, amb 20 punts, és setè a un punt dels llocs de la lluita per l'ascens.

El migcampista de 21 anys Pere Pons ha vist millorades les condicions del seu contracte amb l Girona i passarà a tenir fitxa del primer equip la pròxima temporada. Pons, que va marxar cedit a l'Olot a meitat de la passada temporada en no tenir minuts, ha estat titular en 12 dels 13 partits de l'equip a la Lliga. L'equip gironí també ha renovat a Sebas Coris fins la temporada 2017-18, després que el jove del filial s'hagi consolidat en l'equip professional.

Anar al contingut