Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid trenca la gran ratxa del Màlaga gràcies a una primera part letal (3-1)

L'Atlètic de Madrid s'ha apuntat una nova victòria a casa contra el Màlaga, que arribava al Calderón amb cinc victòries seguides. Sense fer un gran partit, els de Simeone han resolt amb gols de Tiago, Griezmann i Godín. Santacruz ha marcat per als visitants.

Tiago obre ràpid la llauna

L'Atlètic s'ha trobat amb un Màlaga ben posicionat des de bon començament que mirava de tancar-li les bandes, on es movien Arda i Griezmann sobretot. Els de Simeone no s'han atabalat i han recorregut a la seva especialitat, les jugades a pilota parada, per obrir el meló. Als 12 minuts, còrner que treu Arda i Tiago, al primer pal, connecta un cop de cap que Kameni no ha pogut aturar.

A partir d'aquí, el Màlaga s'ha estirat, però mai ha pogut fer mal als locals amb Santacruz molt marcat i una pressió atlètica brutal en totes les línies.

El partit s'havia adormit. I l'ha despertat el conjunt de Simeone amb una jugada de luxe entre Mandzjukic i Arda, que ha trobat l'esquena de la defensa rival per escapar i fer la passada de la mort a Griezmann que no ha perdonat el segon.

De l'emoció a la resolució

A la represa, hi ha hagut intercanvi de cops fins que al 18 una centrada de Castillejo l'ha rematat en posició acrobàtica al segon pal Roque Santacruz per retallar les diferències i posar-hi emoció.

Però l'expulsió al 27 de Samuel per acumulació de grogues ha facilitat la feina a l'Atlètic, que ha rematat la feina a set minuts del final amb un cop de cap de Godín sobre la mateixa ratlla de gol després d'un servei de Tiago.

L'Atlètic es continua mostrant intractable a casa on només ha perdut un punt i es manté ben viu en la lluita pel títol de Lliga.