Futbol

El Sabadell no s'allunya de la zona perillosa de la classificació en perdre contra el Racing (3-1)

El Sabadell ha pagat amb els tres punts en joc les seves concessions en defensa en un duel entre dos equips massa a prop de la zona de descens

El Sabadell ha caigut al camp del Racing de Santander (3-1) víctima de les seves concessions en defensa, tot i que els vallesans han marcat els primers després que el porter Mario fes caure Gato dins l'àrea. El penal assenyalat en aquesta acció ha permès Collantes aconseguir l'1 a 0 en el minut 6. La reacció dels càntabrics ha estat fulminant. Cinc minuts més tard, Iñaki ha aprofitat una passada en profunditat de Miguélez que els centrals vallesans no han sabut tallar per empatar el xoc.

En el minut 20, Borja Granero ha rematat de cap una centrada de falta per posar els locals al davant en el marcador. Deu minuts més tard, el central del Racing ha tornat a marcar, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. Després de ser dominat pel Racing, Collantes ha tingut una bona ocasió per al Sabadell en el minut 43, però Mario ha enviat a el seu xut a córner.

El Sabadell ha tingut una nova ocasió en el minut 6 de la segona part. Mario ha evitat el gol als peus de Gato, però, tot seguit, Hidalgo ha xut per sobre del travesser amb el porter fora de la seva porteria. Koné ha tancat el partit en el minut 71, amb una rematada de cap en una mala sortida del porter Nauzet. Ja en els últims minuts Juanto ha intentat sorprendre el porter rival amb un fort xut des de fora de l'àrea, però Mario ha refusat la pilota. Ja en el temps de descompte, el porter visitant ha evitat el quart gol d'un Racing que com el l'equip vallesà es troba massa a prop de la zona de descens.