Futbol

El bon plantejament defensiu del Llagostera li permet sumar un punt al camp de l'Sporting

El Llagostera, amb un bon plantejament defensiu, ha aconseguit un empat sense gols al camp de l'Sporting. Els gironins, que han gaudit de les ocasions més clares, fins i tot haurien pogut guanyar.

El Llagostera, amb un bon plantejament defensiu, ha aconseguit un empat sense gols al camp de l'Sporting (0-0). Els gironins, que han tingut les ocasions de gol més clares, fins i tot haurien pogut guanyar. Els asturians,  entrenats per l'exblaugrana Abelardo Fernández, han batut una marca històrica del club encadenant 14 jornades sense perdre. L'equip suma vuit empats aquesta temporada.

El Llagostera no ha gaudit d'arribades clares a la porteria asturiana en la primera meitat, però ha aconseguit el seu objectiu de minimitzar les oportunitats del rival. El primer xut a porteria dels gironins, tot i que ha marxat alt, ha estat obra de Ruymán en el minut 23. Alberto Perea ha deixat el joc en el minut 38 a causa d'una lesió muscular, la segona de la temporada.

En la segona meitat els gironins no han deixat la seva estratègia de contenció del rival, tot i tenir una claríssima ocasió per marcar en el minut 58. Eloi Gila ha rematat de cap una centrada de Ríos, però el porter Cuéllar ha evitat el gol. Tres minuts més tard ha estat Tarradellas, substitut de Perea, el que ha xutat desequilibrat dins l'àrea local.

El joc ha estat detingut uns moments quan els sportinguistes Bernardo i Rachid han quedat al terra després de topar amb el cap. L'Sporting ha tingut dues ocasions per guanyar el partit amb un actiu Carmona, però no les ha materialitzat. L'última oportunitat del matx ha estat per al Llagostera. En el temps de descompte, Cuéllar ha desviat amb la punta dels dits un xut creuat de Sergio León.