Barça

El blaugrana Leo Messi supera el rècord golejador de Telmo Zarra a la Lliga amb un hat-trick davant del Sevilla

Amb els tres gols que ha marcat contra el Sevilla Leo Messi ha batut el rècord golejador de Telmo Zarra a la història de la Lliga, amb 253 gols

Actualitzat

Leo Messi ha batut el rècord de Telmo Zarra com a màxim golejador de la història de la Lliga. Amb el hat-trick d'aquest dissabte al Camp Nou davant del Sevilla, el crac argentí ha arribat als 253 gols i ha superat els 251 gols que havia aconseguit el llegendari davanter de l'Athletic Club de Bilbao.

Zarra, màxim golejador des de fa 60 anys, va aconseguir els seus 251 gols en 277 partits, amb una mitjana de 0'90 gols per partit. Messi, amb 289 partits disputats (12 més que Zarra) té una mitjana de 0'87 gols per partit.

 

Messi va debutar a Primera Divisió amb el Barça el 16 d'octubre del 2004, quan Rijkaard el va fer sortir al minut 82 per substituir Deco en un partit contra l'Espanyol. El seu primer gol com a blaugrana va arribar l'1 de maig del 2005 contra l'Albacete i des d'aquell moment ha anat sumant dianes sense parar fins arribar a les 253.

Marcats per Messi

Aquest dimecres, a les 22:30, TV3 emetrà el documental de producció pròpia "Marcats per Messi", que dóna veu als joves que van començar amb l'astre argentí a la Masia i que, per diferents circumstàncies, s'han quedat en el camí de l'èxit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut