Barça

Xiulets al Camp Nou contra Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta en l'homenatge a Messi

A l'homenatge a Leo Messi s'han fet evidents els xiulets d'aficionats al Camp Nou contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta

Actualitzat

Al final del partit entre el Barcelona i el Sevilla, que ha acabat amb el resultat de 5 a 1, el club ha projectat pels vídeomarcadors un missatge de felicitació a Leo Messi per haver trencat el rècord històric de gols en la Lliga, que fins ara tenia Telmo Zarra.

Però quan a les imatges han aparegut el president del club, Josep Maria Bartomeu, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, part del públic del Camp Nou ha reaccionat amb xiulets, una mostra de descontentament  amb la seva actuació que s'ha pogut veure en el programa "Hat-Trick Barça" d'Esport3.

Els dos afectats per les xiulades hi han importància. Per Bartomeu, "és normal. Som un club democràtic. La gent s'expressa com creu que s'ha d'expressar i jo estic d'acord que hi ha certa part dels socis que no estan gaire contents. Tenim molts temes en el club que no són esportius i que hem de solucionar: la Masia, la FIFA o les demandes. És normal que això succeeixi".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut