Bàsquet

La derrota davant el Guipúscoa Basket (82-75) complica la lluita per evitar el descens de La Bruixa d'Or

La Bruixa d'Or ha perdut el partit que no podia perdre, el que l'enfrontava amb un rival directe en la lluita per evitar el descens esportiu com el Guipúscoa Basket (82-75)

Actualitzat

La Bruixa d'Or ha perdut el partit que no podia perdre, el que l'enfrontava a un rival directe en la lluita per evitar el descens esportiu com el Guipúscoa Basket (82-75), tot i el gran partit de Marius Grigonis (25 punts, 7 de 10 en triples). La defensa guipuscoana ha anul·lat totalment Zeljko Sakic (7 punts, 3 rebots).

L'equip de Pedro Martínez ha obert el duel amb tres triples (2 de Grigonis i 1 de Dewar). Els del Bages han marxat 8 a 13 gràcies a un millor començament i la inspiració de Davin White (16 punts, 3 assistències), però els locals s'han recuperat ràpidament. Els de Jaume Ponsarnau, exentrenador dels manresans, s'han posat per davant per primera vegada amb un triple de Iarochevitch en l'últim minut d'un primer quart que ha acabat 23 a 22.

El Guipúscoa Basket ha marxat de 9 punts en els primers minuts del segon període. El petit dels Grimau, Jordi (18 punts), estava força més encertat que el seu germà Roger. White ha comés la tercera falta i ha marxat a la banqueta. Àlex Hernández ha entrat en pista i la renda local ha augmentat fins els 17 punts. L'equip del Bages, absolutament desconcertat, ha arribat al descans perdent 49 a 33.

La Bruixa d'Or ha revifat en el tercer quart amb 2 triples consecutius de Grigonis. Amb Rizvic (6 punts, 8 rebots, 5 recuperacions) fent-se gran sota les cistelles i Samuels (10 punts, 5 rebots) i Grigonis anotant des de la línia de tres punts, el seu desavantatge ha baixat fins als 2 punts. Una tècnica sobre Doblas per simular una falta quan restaven 9 segons pel final d'aquest període ha donat La Bruixa d'Or l'ocasió de tancar-lo amb empat a 61.

Grigonis ha posat per davant l'equip català en l'últim quart, però l'equip local ha trobat la resposta adequada amb triples de Dani Díez (12 punts, 6 rebots) i Josep Franch. Dos atacs desaprofitats pels manresans a falta de 3 minuts (pilota perduda de Grigonis i falta en atac de Sakic) han donat peu a l'escapada definitiva del Guipúscoa Basket, arrodonida amb un triple de Jared Jordan (76-70). A Grigonis feia estona que se li havien acabat les forces i ha fallat dos tirs lliures claus per intentar una última remuntada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut