Bàsquet

L'Unigirona derrota el Campus Promete, cuer de la Lliga Femenina, amb una gran exhibició d'Ify Ibekwe

L'Unigirona ha guanyat el Campus Promete (66-70) amb una exhibició d'Ifi Ibekwe, que ha acabat l'enfrontament amb 27 punts, 23 rebots, 5 assistències i una valoració final de 56

Actualitzat

L'Unigirona segueix coliderant la lliga femenina de bàsquet amb el CB Avenida i el CB Conquero. Tots tres equips sumen 8 victòries per només 1 derrota. Les gironines han sumat el seu últim triomf a la pista del cuer, el Campus Promete (66-70) amb una exhibició d'Ify Ibekwe.

La pivot de nacionalitat nigeriana ha acabat l'enfrontament amb una estadística personal d'escàndol. Ibekwe ha anotat 27 punts, ha capturat 23 rebots i ha donat 5 assistències per firmar una valoració final de 56. Tot i la magnitud de la xifra, aquesta no és rècord de la Lliga femenina. Amaya Valdemoro va arribar als 60 de valoració la temporada 1998-99.

Les gironines han començat dominant el seu enfrontament contra l'equip de Logronyo. Al descans, guanyaven 30 a 41 amb 18 punts i 16 rebots d'Ibekwe. Un gran tercer quart de les locals, que han aconseguit empatar a 55, ha donat emoció, i ha donat pas a un últim quart força disputat.

Anar al contingut