Natació

Gemma Mengual es penja la medalla d'or en la modalitat de solo a Eindhoven

El palmarès individual de Gemma Mengual no para de créixer. Avui ha aconseguit a Eindhoven un dels pocs títols que li faltava, la medalla d'or en uns campionats d'Europa. La sirena de Barcelona s'ha imposat en la modalitat de solo amb una puntuació de 98.400, mentre que Natalia Ischenko ha quedat segona amb 98.300. S'ha repetit doncs el duel que havia tingut lloc a la ronda preliminar, en què la russa havia batut Mengual en l'exercici de rutina tècnica. En aquesta ocasió, però, la catalana ha estat més regular.

Actualitzat

Amb la música de la cantant portuguesa Dulce Pontes, Mengual ha sortit decidida a no deixar-se vèncer per Ischenko ni pels jutges, que segons la barcelonina havien afavorit la russa a la ronda preliminar. L'exercici de Mengual ha estat perfecte, però alguna nota de 9.700 motivava les crítiques de la seva entrenadora, Anna Tarrés, que ja es pensava que l'or tornaria a escapar-se. Però quan la puntuació d'Ischenko ha sortit a la pantalla, l'alegria ha estat enorme: Mengual era campiona d'Europa per una dècima de diferència (49.000 en tècnica i 49.400 en artística, per 49.100 i 49.200 de la seva rival). D'altra banda, la medalla de bronze ha estat per a l'italiana Beatrice Adelizzi, amb 94.000 punts.

Or també per equips

La festa, però, no s'ha acabat aquí ja que l'equip espanyol de sincronitzada ha guanyat també l'or per equips en imposar-se a la final a Itàlia per 97.800 punts a 95.200 punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut