Natació sincronitzada

Gemma Mengual i Andrea Fuentes es pengen un altre or en guanyar la final de duo

Gemma Mengual i Andrea Fuentes no en tenien prou amb els ors obtinguts diumenge i aquest dilluns se n'han penjat un altre després d'imposar-se en la final de duet sincronitzat. Les nedadores han estat les clares i absolutes dominadores de la competició i ja des de l'inici han encapçalat la prova sense gaire oposició. Després dels èxits aconseguits ahir -or en grup i or en solo per a Mengual-, una quarta medalla podria caure aquesta tarda si l'equip espanyol de combo aconsegueix un bon resultat a la final. Sense cap mena de dubte, aquest és el millor preludi de cara als Jocs Olímpics de Pequín.

Actualitzat

Ahir, Gemma Mengual va aconseguir a Eindhoven un dels pocs títols que li faltava, la medalla d'or en uns campionats d'Europa. La sirena de Barcelona va imposar-se en la modalitat de solo amb una puntuació de 98.400, mentre que Natalia Ischenko va quedar segona amb 98.300.

Avui, en canvi, les dues catalanes han superat Itàlia, segona, per una àmplia diferència. Mengual i Fuentes han sumat un total de 97.800 punts mentre que Giulia Lapi i Beatrice Adelizzi n'han sumat 94.900. L'equip ucraïnès ha estat bronze.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut