Jocs Olímpics

Gemma Mengual i Andrea Fuentes guanyen una plata merescuda en el duet

Gemma Mengual i Andrea Fuentes han aconseguit la medalla de plata als Jocs de Pequín. Tal com apuntaven les previsions, les russes Ermakova i Davydova s'han penjat l'or en rebre una puntuació que s'ha correspost amb el seu espectacular exercici: 99,251, amb cinc 10 en l'apartat tècnic i tres més en l'artístic. La parella catalana també ha estat fantàstica i s'ha quedat a menys d'un punt del primer lloc (98,334). Finalment no hi ha hagut sorpresa en la lluita pel bronze i les japoneses Saho Harada i Emiko Suzuki (97,167) han superat les xineses. És la desena medalla de la delegació estatal a Pequín. El botí, fins al moment, és de 3 ors, 5 plates i 2 bronzes.

Actualitzat
Les catalanes Gemma Mengual i Andrea Fuentes han fet bons els pronòstics i s'han penjat la medalla de plata en la prova de duet de sincronitzada. Les noies que entrena Anna Tarrés han fet un exercici excel·lent però no han pogut superar les russes, que un cop més s'han endur l'or. La natació sincronitzada és una de les disciplines que més èxits internacionals havia obtingut, però mai havia aconseguit una medalla olímpica fins avui.

Mengual obté recompensa al seu esforç

Aquests són els últims Jocs de Gemma Mengual. Amb 31 anys, ha dit que ha acabat un cicle. Ella personifica l'ascens i la consolidació de la sincronitzada estatal en l'elit internacional. Des de fa una dècada, primer amb Paola Tirados i ara amb Andrea Fuentes, la nedadora catalana ha anat reduint distàncies amb les russes, autèntiques dominadores d'aquest esport. Aquesta medalla de plata simbolitza el premi a tantes hores d'entrenament, d'esforç i de sacrificis. Les noies que entrena Anna Tarrés no volen que sigui l'única. A partir de divendres, lluitaran per una nova medalla en equips.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut