Jocs Olímpics

L'equip espanyol de natació sincronitzada guanya la medalla de plata

El conjunt dirigit per Anna Tarrés ha sorprès en la prova de rutina lliure amb una original posada en escena. Vestides amb un casquet amb trenes de colors i amb un banyador d'inspiració africana, les noies de l'equip espanyol, liderades per Gemma Mengual, han realitzat un exercici molt complet en què han representat diferents animals salvatges de l'Àfrica. L'actuació espanyola ha aconseguit una puntuació de 98,251, i ha quedat a una mica més d'un punt de l'equip rus. Rússia, la gran dominadora de la natació sincronitzada en els darrers anys, s'ha emportat el tercer or olímpic consecutiu. El bronze ha estat per al sorprenent equip xinès.

Actualitzat

L'equip format per Alba Cabello, Raquel Corral, Andrea Fuentes, Thais Henríquez, Laura López, Gemma Mengual, Irina Rodríguez i Paola Tirados ha aconseguit la primera medalla per equips de la història per la natació sincronitzada espanyola. Les actuals campiones d'Europa han realitzat un exercici colorista farcit d'elements innovadors que els ha valgut la segona posició a la competició.

L'equip rus, liderat per Anastasia Davydova i Anastasia Ermakova ha ratllat la perfecció en l'exercici de rutina lliure d'aquest matí. Les nedadores russes han obtingut la màxima puntuació possible (50,000) i han rebut fins a vuit deus per part dels jutges.

La Xina ha acabat arrebatant el bronze a la selecció japonesa, que ha quedat fora del podi per primera vegada a la història, des que la natació sincronitzada forma part del programa olímpic. Durant la seva actuació, l'equip japonès, ha protagonitzat l'ensurt de la jornada. Una de les nedadores japoneses ha perdut el coneixement i s'ha enfonsat al fons de la piscina. Els socorristes del Cub d'Aigua s'han llençat a la piscina per treure-la i l'han evacuat en camilla immediatament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut