Natació

L'equip espanyol de sincronitzada guanya el III Trofeu Mundial de la FINA en l'estrena del nou banyador de llums

L'equip espanyol de natació sincronitzada s'ha imposat en el III Trofeu Mundial de la Federació Internacional disputat a Madrid. Aquesta competició organitzada per la FINA ha servit per veure l'estrena del nou banyador de llums que les nedadores dirigides per Anna Tarrés no van poder utilitzar en els recents Jocs Olímpics de Pequín. La victòria en la modalitat d'equips per davant de la Xina i Rússia s'uneix al triomf en la categoria de duo amb la parella formada per les catalanes Gemma Mengual i Andrea Fuentes. El revolucionari banyador està dissenyat a Terrassa.

Actualitzat
L'equip espanyol de natació sincronitzada s'ha proclamat aquest dissabte campió per equips del Trofeu Mundial de la FINA, que ha tingut lloc a Madrid. L'estrena del polèmic banyador de llums no podia ser més exitosa. Als Jocs de Pequín, no els van permetre utilitzar-lo, però en una competició en què destacava la impressió artística, sí que ho han fet. Tot i que el banyador funciona amb unes petites bateries, el voltatge no supera els quatre volts i no hi ha perill de patir un curtcircuit.

La posada en pràctica de l'exercici Àfrica ha estat impecable. L'equip dirigit per Anna Tarrés, integrat per quatre nedadores catalanes, ha captivat tant el públic com els jutges. En la puntuació, hi ha hagut dos deus.
Anar al contingut