Raids

Coma augmenta el seu avantatge en motos i Al-Attiyah, líder en cotxes, queda fora del Dakar

Marc Coma ha ampliat a 40 minuts la seva diferència com a líder del Dakar en motos. El d'Avià ha estat segon en la sisena etapa darrere de Cyril Despres. Tot i això, ha arribat abans que el pilot nord-americà Jonah Street. El pilot d'Igualada Jordi Viladoms ha acabat l'etapa en tercera posició. És quart a la general, a més d'una hora de Coma. En l'etapa d'avui, l'última per l'Argentina, s'ha reduït el recorregut per culpa de les fortes pluges. En cotxes, Carlos Sainz ha estat quart, a més de vuit minuts del guanyador, que de nou ha estat el qatarià Al-Attiya, que però ha quedat desqualificat per saltar-se un punt de control.

Actualitzat
Nasser Saleh al-Attiya havia afagat un avantatge de 20 minuts respecte als rivals més directes quan ha passat pel primer control de l'etapa. Després, però, tot s'ha enfonsat. El motor del BMW que pilota s'escalfava i ha decidit saltar-se un control de pas per evitar unes dunes. L'organització del Dakar l'ha deixat fora de la prova. Un fet que sens dubte, beneficiarà als membres de l'equip Volkswagen, que té situats De Villiers, Carlos Sainz i Marc Miller en les posicions immediates. Bona operació per a Nani Roma, que és cinquè a prop dels pilots de la marca alemanya.

40 pilots no prenen la sortida


Una quarantena de participants del Dakar han abandonat. No s'han presentat a la sortida. Dimecres no van poder acabar l'etapa a causa de les fortes pluges i l'organització els està traslladant a un punt de servei perquè puguin tornar a casa. Entre els pilots que han abandonat no hi ha cap català.

Un edema pulmar, causa de la mort de Terry


Pel que fa a la mort del francès Pascal Terry, l'autòpsia ha revelat que la causa va ser un edema pulmonar. La policia argumenta que l'edema el va ocasionar la ingesta d'un aliment.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut