Raids

Jordi Viladoms guanya l'etapa reina del Dakar i Marc Coma augmenta el seu marge

Jordi Viladoms ha guanyat l'etapa reina del ral·li Dakar, la desena, que travessava el desert xilè d'Atacama. Una jornada que també ha servit perquè Marc Coma incrementi el seu avantatge al capdavant de la classificació. El d'Avià ha arribat 20 minuts abans que el francès Fretigné, que es manté segon a 1 hora i 24 minuts de Coma. La creu de la jornada ha estat per a Cristóbal Guerrerero. El pilot andalús està en coma després d'una forta caiguda. En cotxes, Carlos Sainz ha obtingut una nova victòria, amb 21 segons d'avantatge sobre el nord-americà Gordon. Per cert, que l'organització ha anul·lat l'etapa d'aquest dimecres, pel mal temps que es preveu.

Actualitzat
L'etapa d'aquest dimarts en bona part pel desert d'Atacama, li ha pogut costar cara a Marc Coma, però sortosament no ha estat així. Coma seguia el francès Cyril Despres però aquest ha comès un error de navegació, cosa que l'ha fet perdre temps al fer una volta d'uns 23 quilòmetres abans no ha trobat el camí correcte. El pilot català ha comès el mateix error de navegació que el seu rival, i també ha perdut temps. Aquesta circumstància ha fet que finalment Coma hagi acabat l'etapa a a 12 minuts del vencedor, el seu company d'equip, Jordi Viladoms. Coma ha augmentat l'avantatge en la general sobre el francès Fretigné en 20 minuts i ara el català té sobre ell gairebé 1 hora i mitja de marge. Cyril Despres és manté tercer, mentre que Jordi Viladoms és el quart, a pràcticament 2 hores de Marc Coma.

Pel que fa als cotxes, Carlos Sainz ha refermat un dia més el liderat ja que ha estat el vencedor de l'etapa. El pilot madrileny consolida el liderat, ara ja amb 27 minuts de diferència respecte al segon, el també nord-americà Miller. Nani Roma ha estat quart, la mateixa posició que ocupa en la general.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut