Dakar

Més d'un centenar de persones celebren l'arribada de Marc Coma com a bicampió del Dakar

El president de la Generalitat, José Montilla, ha rebut Marc Coma, que aquest dimarts a la tarda ha arribat a l'Aeropot del Prat després d'haver guanyat el Dakar en categoria de motos, per segona vegada. El pilot català i els altres pilots de l'equip Repsol KTM, Jordi Viladoms i Gerard Farrés, acompanyats del cap de l'equip, Jordi Arcarons, han arribat, via Madrid, cansats, però satisfets per l'èxit aconseguit. A més del seu pare, Ricard, els seus oncles, i la seva dona, Queralt, gairebé un centenar d'amics han donat la benvinguda al pivot d'Avià que, després d'haver guanyat el primer Dakar sudamericà, li faria il·lusió tornar a l'Àfrica.

Actualitzat
Amics, familiars i veïns d'Avià esperaven que Marc Coma, Jordi Viladoms i Gerard Farrés arribessin a Barcelona. A l'horari previst, el bicampió del Dakar ha pogut celebrar amb tots ells el primer títol guanyat en terres sud-americanes, una prova més dura que la que es celebrava a l'Àfrica, on a Coma li agradaria tornar.

Només en una etapa es va témer pel liderat de Marc Coma, quan van arribar notícies que s'havia perdut pel desert d'Atacama. Els nervis de la majoria contrastaven amb la tranquilitat del seu pare, Ricard, segur de l'actuació del seu fill.

Posteriorment, l'equip KTM s'ha desplaçat fins al Palau de la Generalitat, on el president José Montilla els ha felicitat personalment. Marc Coma li ha pogut oferir el segon Dakar que guanya el pilot d'Avià.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut