Hoquei patins

Catalunya guanya la Golden Cup d'hoquei patins amb la selecció masculina i la femenina

Catalunya ha demostrat la seva categoria de potència mundial en l'hoquei patins amb un doblet a la Golden Cup, celebrada aquest cap de setmana a Blanes. Les seleccions masculina i femenina s'han fet amb el títol per quarta i tercera vegada consecutiva després de derrotar Itàlia i Alemanya, respectivament. Els "azzurri" no han estat rivals per als homes de Jordi Camps i han acabat caient per un contundent 4-0, mentre que les noies, també entrenades per Camps, han derrotat el combinat teutó per un còmode 3-1.

La selecció femenina de Catalunya s'ha adjudicat per tercera vegada la Golden Cup. Aquest diumenge, les noies entrenades per Jordi Camps han superat Alemanya a la final del torneig per 3-1 en un partit que han controlat còmodament. Tot i la bona sortida de les teutones, Emma Coromines ha fet l'1-0 als nou minuts i ha deixat molt ben encarrilat el títol. A la represa, Paula Torner ha fet el segon, mentre que Beata Geismann ha escurçat diferències. El gol ha donat ales a les alemanyes, que en els darrers cinc minuts han pressionat de valent la porteria catalana. Anna Gil, a falta de dos minuts, ha fet el 3-1 en una bona jugada individual, i la quadribarrada ha pogut cantar victòria.

Triomf fàcil

Els nois no han volgut ser menys que les noies i han sumat el seu quart triomf a la Golden Cup en sis edicions. L'equip entrenat per Jordi Camps, tot i no comptar amb els habituals en la selecció, a excepció de Llaverola i Carbó, ha tingut una final més assequible del que era presumible. Freixas ha fet el primer amb un gran xut des de la distància, i Carbó ha fet el segon amb un altre cacau i la posterior errada del porter Fontana. Els transalpins, amb un joc garrepa, han desaprofitat dos penals en el primer temps i res han pogut fer en l'inici de la segona part, quan David Cáceres ha fet el tercer. Rocasalbas, en culminar un contraatac, ha tancat la golejada a deu minuts per al final.