Natació sincronitzada

Gemma Mengual afronta els Mundials de Roma guanyant un or després d'obtenir sis deus

Després de la bona actuació en el duet durant el Torneig Ciutat de Barcelona, Gemma Mengual, aquest cop en solitari, ha ofert un nou recital amb l'exercici amb el qual intentarà pujar al lloc més alt del podi en els Mundials de Roma. La catalana no només s'ha penjat l'or en el Torneig Infantes d'Espanya de Valladolid sinó que, a més, ha aconseguit la millor puntuació de la seva carrera en obtenir sis deus. Malgrat això i que, tal com ha dit Ana Tarrés, dues de les jutgesses seran també a Roma, Mengual no vol fer-se il·lusions de cara al Mundial.

Actualitzat
Va presentar l'exercici a Barcelona i aquest diumenge a Valladolid ha començat a recollir medalles. Gemma Mengual ha triomfat en el XI Torneig Infantes d'Espanya en penjar-se l'or pel seu exercici individual dins la prova per equips. A ritme de la cançó "Yesterday", de Ray Charles, la catalana ha ratllat la perfecció tal com han reflectit els sis deus que li han concedit els jutges. Concretament, dos ors en mèrit tècnic i quatre en impressió artística.
 
En el conjunt de les actuacions, Espanya s'ha imposat al Canadà, plata, i a França, bronze. Mengual espera ara que aquests èxits es repeteixin a Roma, tot i que sap que un mundial és un altre món i, per tant, no vol fer-se il·lusions.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut