Mundials Natació

Gemma Mengual es penja la plata en la final de l'exercici lliure individual

Gemma Mengual ha aconseguit una nova medalla de plata al Mundial de Natació de Roma 2009. La catalana, tal com ja s'esperava, no ha pogut superar la russa a la final de l'exercici lliure individual, i ha donat la cinquena medalla per a la delegació espanyola en aquests mundials, totes en sincronitzada. Mengual ha executat a la perfecció el seu exercici, amb la música de "Yesterday" dels Beatles, però mig punt l'ha separat de Natalia Ixtxenko, que s'ha penjat l'or. El bronze ha estat per a la italiana Beatrice Adelizzi. Mengual encara opta a dues medalles més en aquests Mundials.

Actualitzat
Gemma Mengual s'ha proclamat sotscampiona del món de natació sincronitzada en l'exercici lliure individual. Mengual, que ahir es va proclamar, al costat de la resta de la delegació espanyola, campiona del món en natació sincronitzada per equips en estil lliure combinat, ha donat a Espanya la seva cinquena medalla en el que va de campionat: 4 de plata i 1 d'or, totes obtingudes en aquest esport.

Mengual, que ha executat el tema "Yesterday" dels Beatles en una de les piscines del Fòrum Itàlic de Roma, ha obtingut una puntuació de 98.333, que l'ha situat per darrere de la russa Natalia Ixtxenko, medalla d'or gràcies a una valoració de 98.833, en què s'ha inclòs un 10 en una de les puntuacions del mèrit tècnic.

El "Yesterday" executat per Mengual no ha pogut amb el "Llac dels cignes" de Txaikovski, que ha dut a la piscina Ixtxenko, que ja va quedar per davant de la catalana a la final individual de rutina tècnica.

Mengual, que avui ha sortit a la piscina en últim lloc, ha recriminat a la russa que no portés res innovador a Roma, una aposta pel clàssic la de Rússia que, una vegada més, li ha servit per aconseguir l'or. Sigui com sigui, les valoracions dels jutges d'avui per a l'exercici de Mengual han estat de 9,9, 9,8, 9,7, 9,9 i 9,9 en el mèrit tècnic, i de 9,8, 9,8, 9,8, 9,8 i 9,8 a la impressió artística.

Per darrere de Mengual ha quedat la italiana Beatrice Adelizzi, que ha aconseguit el bronze, gràcies a una puntuació de 95.500, per davant de la representant del Canadà, Chloé Isaac, quarta a la final amb una valoració de 95.000.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut