Trial

Toni Bou es proclama campió mundial de trial a l'aire lliure per tercer any consecutiu

Toni Bou ha guanyat el Mundial de trial a l'aire lliure, el tercer consecutiu que aconsegueix en aquesta especialitat. El pilot de Montesa s'ha proclamat campió del món en ser quart en el Gran Premi de França, l'onzena i última prova puntuable del calendari i que s'ha disputat a l'estació d'esquí d'Ísola 2000. Bou en tenia prou sumant un punt en aquesta competició per endur-se el títol mundial i ha fet inútil la victòria d'Adam Raga, el seu màxim rival en la lluita pel títol. El pilot de Piera, amb només 23 anys, ja acumula sis títols mundials, tres "indoor" i tres a l'aire lliure.

Actualitzat
El català Toni Bou s'ha proclamat per tercer any consecutiu campió del món de trial a l'aire lliure, en ser quart en el Gran Premi de França, onzena i última prova puntuable i disputada a l'estació d'esquí d'Ísola 2000. Bou n'ha tingut prou de ser quart a França per darrere d'Adam Raga, el japonès Takahisa Fujinami i el també català Jeroni Fajardo per aconseguir el títol.

Nascut a Piera el 17 d'octubre del 1986 i pilot de Montesa Honda des de l'any 2007, Bou n'afegeix, a aquests tres títols mundials, tres més, també consecutius, en la modalitat "indoor".

El català ha celebrat la consecució d'aquest nou èxit esportiu en el mateix escenari on Laia Sanz va sumar dissabte el seu novè títol mundial en la categoria femenina i just una setmana després que Montesa s'adjudiqués el seu dotzè campionat de marques, el quart consecutiu amb les Cota 4RT de quatre temps.

Amb set triomfs de Bou, en tres d'ells amb doblet del seu company d'equip, Takahisa Fujinami, tercer en la classificació final del mundial, Montesa ha incrementat a 134 el seu rècord de victòries.

Bou, feliç per l'equip

"He sortit disposat a celebrar el títol amb una nova victòria però també convençut de no prendre riscos, ja que eren absolutament innecessaris", ha dit Bou només acabar la carrera. "Al final no he aconseguit el resultat que m'hauria agradat, però la feina important ja l'havíem feta pas a pas en les deu proves anteriors", ha afegit.

"Evidentment, estic molt satisfet per revalidar el títol i he de felicitar tot l'equip pel seu treball, que, una vegada més, ha estat determinant. També tinc molt present la labor de Dídac Cercós, el meu motxiller, al qual una malaltia li ha impedit ser amb tots nosaltres en aquestes dues últimes proves tan importants", ha afegit el català.
Anar al contingut