Fórmula 1

Renault dóna per feta la marxa de Fernando Alonso a final de temporada

El fitxatge de Fernando Alonso per Ferrari és cada cop més a prop de fer-se realitat. Després del lapsus que va tenir el president de l'escuderia italiana, Luca Cordero di Montezemolo, aquest diumenge el director general de Renault, Jean François Caubet, ha donat per feta la marxa del pilot asturià a final de temporada. "Crec que Fernando trobarà a faltar Renault i Renault trobarà a faltar Fernando", ha reconegut Caubet en declaracions a la televisió francesa. Ara només falta que Ferrari faci oficial el fitxatge, un anunci que es podria fer aquesta mate¡xa setmana.

Actualitzat
Ferrari podria anunciar la setmana que ve, amb motiu de la disputa del Gran Premi del Japó de Fórmula 1, el fitxatge de Fernando Alonso, segons informa el portal "Autosport". Segons aquest web especialitzat, Ferrari està negociant la sortida del finlandès Kimi Räikkönen, que tornaria a McLaren-Mercedes, com a pas previ per a l'arribada d'Alonso a l'escuderia italiana.

Stefano Domenicali, cap de l'equip Ferrari, ha declarat a Singapur, sobre el moment de l'anunci dels seus pilots per al 2010, que ho faran tan aviat como sigui possible. "No volem esperar gaire", ha afegit Domenicali, que, a la pregunta de si podria anunciar-se al Japó, ha reconegut: "És una possibilitat, però no està garantit".

També ha parlat del futur d'Alonso Jean François Caubet, director de l'equip Renault F1, que ha reconegut que l'asturià abandonarà l'escuderia francesa al final d'aquesta temporada. "Crec que Fernando trobarà a faltar Renault i Renault trobarà a faltar Fernando", ha reconegut en declaracions a la televisió francesa.
Anar al contingut