Trial

Toni Bou tanca un any perfecte proclamant-se campió d'Espanya de trial "indoor"

Toni Bou ha tancat una temporada impecable proclamant-se campió d'Espanya de trial "indoor". El pilot de Montesa ha sumat així un ple guanyant tots els títols -campionats del món a l'aire lliure i sota coberta, i el d'Espanya a l'aire lliure- que ha disputat aquesta temporada. El català s'ha imposat a la Corunya en la quarta i última prova del curs i gràcies a aquest triomf encadena el seu tercer títol consecutiu en aquest campionat. Albert Cabestany ha finalitzat segon amb Jeroni Fajardo completant el podi.

Actualitzat
Toni Bou no ha donat opcions al seu rival i s'ha proclamat campió en imposar-se en les quatre proves puntuables del campionat, la darrera d'aquestes la de la Corunya, disputada aquest diumenge.

Amb aquest títol, el de Montesa tanca una temporada perfecta adjudicant-se tots els títols disponibles. "No es pot demanar més", ha confessat l'exultant pilot català, que ha volgut fer extensiva la victòria al seu equip. "Sense cap mena de dubte aquesta és la millor manera d'afrontar el programa esportiu del 2010", ha afegit el pilot.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut