Barça

Es compleixen 25 anys de la Lliga de l'"Urruti t'estimo"

Abans del Barça-Osasuna, els jugadors que van guanyar la Lliga de l'"Urruti t'estimo" rebran l'homenatge de l'afició, ara que fa 25 anys de la Lliga guanyada a Valladolid amb el penal aturat pel desaparegut porter. Els integrants d'aquella plantilla han dinat aquest dimecres a les instal·lacions del Camp Nou. Entre els convidats hi ha l'extècnic del Madrid Bernd Schuster. L'alemany ha estat crític amb el club blanc, sobretot perquè treballa sense tenir projecte.

Actualitzat
Amb una aturada d'Urruti, el Barça aconseguia, 11 anys després, el títol de lliga a Valladolid. Aquest dimecres es compleixen 25 anys d'aquella fita. Era la lliga 84-85, la Lliga del "pressing", la de Terry Venables. El Barça no guanyava la Lliga des del 1974 amb Johan Cruyff. El Barça estava afamat de Lliga i la Lliga va acabar arribant, tot i que el Barça guanyava 1-2 i necessitava dos punts per ser campió a Valladolid, tot i aquell penal que van xiular al minut 88 i que va aturar Urruti per tots els culers. El penal que Joaquim Maria Puyal va narrar amb apassionament i va expressar el que tots els seguidors del Barça sentien per aquella aturada de l'Urruti.

Schuster es vesteix de culer

La plantilla de l'"Urruti t'estimo" s'ha trobat aquest dimecres al Camp Nou per dinar junts i recordar aquell Barça que liderava Bernd Schuster. I Schuster s'ha vestit de culer i ha dit que el Reial Madrid no té projecte. Com a mínim, l'alemany diu que no té un projecte fiable si és cert que al Bernabéu es plantegen fer fora l'entrenador després d'una temporada. Schuster espera que el Camp Nou el rebi bé tot i que fa poc més d'un any era l'entrenador del Madrid. Aquest dimecres, al Camp Nou, ha repetit la idea que el Madrid actual l'avorreix. Ara, a l'hora de fer un pronòstic sobre qui guanyarà la Lliga, Schuster no s'arrisca. No s'imagina qui pot fallar, si el Barça o el Madrid, però està convençut que el partit del Bernabéu no serà tan decisiu com tothom es pensa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut