Hoquei patins

El Lleida certifica el seu descens a la Primera Divisió tot i guanyar a la pista de l'Igualada

El Lleida Llista Blava no ha pogut evitar el descens a la Primera Divisió estatal de l'hoquei patins. Els lleidatans han aconseguit una victòria estèril per 2-3 a la pista de l'Igualada en l'última jornada de l'OK Lliga però han perdut la categoria ja que no els han beneficiat la resta de resultats. També ha consumat el seu descens el Cerceda gallec tot i guanyar a la pista del Blanes per 3-4, mentre que l'Enrile Pas Alcoi i el GEiEG, els altres dos equips implicats en la lluita pel descens, han aconseguit la permanència. Per la seva banda, el Voltegrà i el Vendrell han pujat de categoria i jugaran la temporada que ve a l'OK Lliga.

Actualitzat
L'Enrile Pas Alcoi i el GEiEG han aconseguit la salvació en l'última jornada de l'OK Lliga. Els dos equips depenien d'ells mateixos i han fet valer aquest factor per aconseguir mantenir-se un any més en la categoria reina de l'hoquei patins estatal. El GEiEG s'ha imposat al ja descendit Caixa Penedès Vilafranca per 2-4, mentre que l'Alcoi ha fet el mateix amb el Tecnol Reus Deportiu per 3-2.

Els damnificats de la jornada han estat el Lleida Llista Blava i el Cerceda, que, tot i fer els deures, no els han acompanyat els resultats de tercers. El Cerceda ha vençut a la pista del Blanes per 3-4, mentre que el Lleida s'ha imposat a domicili per 2-3 al Proinosa Igualada. Dues victòries completament estèrils.


Vendrell i Voltregà, nous equips de l'OK Lliga

En la Primera Divisió, el Voltregà no ha fallat a la pista del Toshiba Vigo Stick i ha certificat el seu ascens com a campió de la categoria després de guanyar els gallecs per 2-6. Per altra banda, el CE Vendrell acompanyarà els blanc-i-blaus a la categoria reina la pròxima temporada, ja que el Sant Feliu ha perdut a la pista de l'Areces per 6-2 i ha cedit la segona plaça de la classificació al Vendrell, que ha guanyat per 7-4 al CP Monjos.

En la part baixa de la classificació, també han aconseguit la victòria tots els equips implicats en el descens. Per tant, el Mataró perd la categoria al costat dels ja descendits Toshiba Vigo Stick, Centro Asturiano, CP Raspeig i Sitges.

Anar al contingut