Motociclisme

Márquez, Stoner i Redding fan el millor temps en la primera sessió de lliures a Indianapolis

En la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis, Marc Márquez ha superat els seus rivals i ha estat el més ràpid en la categoria dels 125 cc, per davant de Pol Espargaró i Nico Terol. El pilot de Cervera ha demostrat que està força recuperat de la lesió a l'espatlla esquerra. En MotoGP, Casey Stoner ha fet el millor temps. Jorge Lorenzo ha estat segon i Nicky Hayden, tercer, per davant de Pedrosa i Rossi. Pel que fa a Moto2, Scott Redding ha marcat el millor crono, per davant de Toni Elias i Iannone. Avui es disputen els segons entrenaments lliures i també la qualificació final. Els entrenaments oficials de 125 cc es faran a les 19 h, els de MotoGP a les 19.55 h i els de Moto2 a les 21.10 h.

Actualitzat
Casey Stoner ha marcat el millor temps en MotoGP davant de Jorge Lorenzo, Nicky Hayden, Dani Pedrosa i Valentino Rossi. El mallorquí, però, ha estat el que més estona ha dominat la taula dels temps i tothom n'estava pendent. Per a aquesta cursa ha dut un casc en homenatge a l'heroi de còmic "Iron Man". Encara no s'ha anunciat la seva renovació per Yamaha, però sí la del que serà el seu nou company, Ben Spies. El nord-americà, que ha caigut sense conseqüències, ha acabat a la vuitena plaça, just davant d'Aleix Espargaró.

Hayden també ha anat pel terra amb la Ducati. La marca italiana només pensa en l'arribada de Rossi el 2011 i per concentrar-se al màxim entorn de Valentino, Ducati renuncia la pròxima temporada al mundial de Superbikes.

En Moto2, Toni Elias ha tornat a sorprendre tothom. Tot i estar en baixa forma per culpa de la febre que ha tingut, ha acabat segon, per darrere de Scott Redding. En la cilindrada petita, Marc Márquez ha marcat el millor temps i això ha fet oblidar la lesió de l'espatlla esquerra. Segon ha estat Pol Espargaró, seguit de Terol, Cortese i Smith.
Anar al contingut