Motociclisme

Marc Márquez fa el millor temps en els últims lliures del GP d'Indianapolis de 125 cc

Marc Márquez torna a ser el màxim aspirant a la "pole" i a la victòria al GP d'Indinanapolis després d'una nova exhibició durant els últims entrenaments lliures abans de la qualificació. El lleidatà ha estat el més ràpid d'un grup de quatre pilots capaços de polvoritzar el rècord del circuit. Márquez, però, ha estat el més fi i ha pogut finalitzar primer tot just per davant de Sandro Cortese, Nico Terol i Bradley Smith. La categoria reina també ha tingut una sessió molt ajustada ja que Stoner ha batut Pedrosa en la darrera volta i amb el temps exhaurit. Lorenzo ha acabat quart per darrere de Dovizioso.

Actualitzat
El jove pilot lleidatà no afluixa malgrat les molèsties a l'espatlla que li impedeixen estar al cent per cent, i s'ha convertit en el màxim aspirant a la "pole" del GP d'Indinanapolis. Márquez ha signat el millor registre en els últims lliures amb un ritme molt regular i polvoritzant el rècord del circuit. Sandro Cortese i els dos homes del Bancaja Aspar, Terol i Smith, l'han seguit de molt a prop i prometen molta guerra. Pol Espargaró només ha pogut finalitzar en sisè lloc.

En la categoria reina semblava que Dovizioso arribaria a la qualificació amb el millor temps dels entrenaments però les dues últimes voltes de Stoner i Pedrosa l'han relegat a la tercera plaça. El català ha volat sobre el traçat nord-americà tot i que no ha pogut endur-se el primer lloc de la sessió per culpa del magnífic rendiment de l'australià. Stoner ha finalitzat primer amb el vallesà segon. Lorenzo ha acabat en quarta posició mentre que Aleix Espargaró ho ha fet en la desena.

En Moto2, Scott Redding ha repetit la seva bona actuació de divendres tancant els segons entrenaments lliures en la primera posició. Iannone ha acabat segon seguit de Wilairot, Simón, Elías i De Rossa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut