Barça

Messi iguala contra el Llevant el rècord de deu jornades consecutives marcant

Després de convertir-se en el màxim golejador de la història del Barça, Lionel Messi ha aconseguit davant del Llevant el rècord de deu jornades consecutives marcant a la Lliga. L'argentí ha igualat el registre de dos exjugadors blaugrana: Mariano Martín i el brasiler Ronaldo. L'argentí ha marcat 18 gols en els últims deu partits de Lliga, i 7 més en aquest mateix període a la Champions.

Actualitzat
Amb el gols d'aquesta nit , l'argentí ho ha fet per desè partit consecutiu a la Lliga, una fita només aconseguida per dos futbolistes blaugranes: el mític Mariano Martín, entre el tram final de la temporada 42-43 i el començament de la 43-44, període en què va materialitzar 18 gols, i el brasiler Ronaldo, a la temporada 96-97, amb 12 dianes en 10 jornades consecutives.

Després del partit contra el Llevant, se'ls podria afegir Messi, que en els últims nou partits que ha disputat en el campionat ha marcat 16 gols. L'inici de la ratxa realitzadora del millor futbolista del planeta coincideix amb la reacció fulgurant dels blaugrana després de perdre al camp de l'Osasuna. Va ser el contundent 5 a 1 contra al València, al Camp Nou, en què Messi es va exhibir aconseguint quatre gols. En la jornada següent, va decidir el duel al Calderón amb un soprenent i sensacional llançament de falta.

Després de descansar per sanció contra l'Sporting, l'argentí va reaparèixer amb dos gols al camp del Racing. Va tornar a veure porteria al Sánchez Pizjuán, amb una altre peça de museu, i va aconseguir un "hat-trick" al Camp Nou contra el Granada, el dia en què va batre el rècord golejador de César. El Mallorca i l'Athletic Club també van encaixar un gol de l'astre blaugrana, i dos el Saragossa, a La Romareda. Dimarts, contra el Getafe, Messi marcava per novè partit seguit, en una nova acció per emmarcar.

Als 18 gols de Messi a la Lliga en aquest període, se n'hi han d'afegir 7 més a la Champions: el repòquer majestuós que li va endossar al Bayer Leverkusen, i els dos des del punt de penal que van contribuir a eliminar el Milan. Entre Lliga i Champions, 25 dianes en menys de dos mesos de competició. Una altra xifra estratosfèrica de Leo Messi. A més, l'argentí podria fer encara més gran la seva llegenda si supera aquesta temporada el registre de 67 gols que l'alemany del Bayern de Munic, Gerd Müller, va establir la temporada 1972/1973. Màxima anotació individual d'un jugador en una temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut