Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol se sotmeten a les proves mèdiques i físiques en l'inici de la pretemporada

L'Espanyol ha fet, aquest divendres al matí, les proves físiques i mèdiques un dia després de completar el primer entrenament de la pretemporada. Això és el que li ha tocat a una meitat de la plantilla, perquè l'altra meitat ha anat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per fer proves d'esforç.

Actualitzat
L'Espanyol ha fet, aquest divendres al matí, les proves físiques i mèdiques un dia després de completar el primer entrenament de la pretemporada. Això és el que li ha tocat a una meitat de la plantilla, perquè l'altra meitat ha anat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per realitzar proves d'esforç. Dilluns, els dos grups faran les proves que els falten per completar aquestes sessions de control abans de començar l'activitat física. Les dues úniques absències han estat les d'Álvaro Vázquez, que s'ha hagut d'incorporar a la concentració de la selecció espanyola, que disputarà els Jocs Olímpics de Londres, i el mexicà Héctor Moreno, amb permís del club.

Fins dimarts vinent, l'equip s'entrenarà a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs i després serà el moment de marxar a l'"stage" de Peralada. Mauricio Pochettino tindrà, aquesta temporada, un equip molt jove on Sergio García i Joan Verdú hauran d'exercir de líders i referents per a la resta de companys.

Sergio García: "Em sento important i tiraré el carro si és necessari"

Sergio García s'ha mostrat molt il·lusionat per la nova temporada i, després de passar l'habitual revisió mèdica, ha confessat que se sent "una peça important" en l'actual plantilla blanc-i-blava i que tirarà el carro "si és necessari".

El futbolista també ha destacat el paper en l'equip del seu company Verdú. "Joan és un jugador amb veterania. Entre tots ajudarem els més joves, encara que és segur que ells també agafaran les regnes de l'equip".

"Verdú és importantíssim per a nosaltres"

Sobre Verdú, Sergio García ha confessat obertament el seu desig que el jugador, que acaba contracte el 2013 i actualment negocia la seva renovació amb el club, segueixi a l'Espanyol. "És importantíssim per a nosaltres i el necessitem. Té ganes i il·lusió per continuar", ha comentat.

A nivell personal, el davanter confia mantenir la bona línia de l'any passat, sobretot en la recta final de competició: "Espero estar millor que en l'anterior campanya i poder seguir ajudant l'equip. M'he preparat per arribar bé a la pretemporada i confio d'aportar molt a la plantilla".

Sergio García, finalment, s'ha mostrat optimista respecte a la temporada que ve i ha demanat confiança en l'afició. "La gent ha d'estar il·lusionada perquè crec que l'equip farà una bona campanya. Si estem tots units segur que les coses ens aniran bé", ha subratllat el davanter català.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut