Futbol

Giuseppe Marotta, director esportiu de la Juventus, confirma l'interès del club torinès pel blaugrana Alexis

El director esportiu de la Juventus, Giuseppe Marotta, confirma que el club torinès, flamant campió de la Lliga italiana, està interessat a fitxar el blaugrana Alexis Sánchez de cara a la pròxima temporada.

Actualitzat

El director esportiu de la Juventus, Giuseppe Marotta, ha confirmat a la cadena Sky Italia que el club torinès està interessat a fitxar Alexis Sánchez de cara a la pròxima temporada.

"Volem Alexis", ha dit Marotta en una entrevista, afegint que "sabem que és un jugador del Barça i per un traspàs en el futbol modern és fonamental comptar amb el vistiplau del futbolista i de la directiva".

"Alexis és un gran jugador que qualsevol equip voldria tenir, i clarament a la Juventus també ens agradaria, però hem de tenir en compte que és un jugador molt car", ha matisat Marotta. La voluntat d'Alexis de fitxat pel club italià també seria determinant.

A Alexis Sánchez, de 25 anys, i amb un contracte amb el F.C. Barcelona fins al 2016, ja se'l va vestir de "bianconero" en nombroses ocasions durant l'estiu passat. Aquest cop, però, les paraules de Marotta i la intenció de la junta blaugrana de "renovar profundament" la plantilla fan més plausible la sortida del jugador. 

Anar al contingut