Clevin Hannah, base del FIATC Joventut. (Foto: EFE)
Clevin Hannah, base del FIATC Joventut. (Foto: EFE)
Bàsquet

Esport3 oferirà en directe la visita del FIATC Joventut a la pista del Reial Madrid

Esport3 oferirà aquest cap de setmana en directe la visita del FIATC Joventut a la pista del Reial Madrid (diumenge, 19:45). La mateixa tarda de diumenge, a les 18:00, el F. C. Barcelona rebrà la visita de l'Herbalife Gran Canària i La Bruixa d'Or buscarà el seu primer triomf de la temporada, a la pista de l'Unicaja.

Actualitzat

Esport3 oferirà aquest cap de setmana en directe la visita del FIATC Joventut a la pista del Reial Madrid (diumenge, 19:45). Els badalonins segueixen sense poder comptar amb el seu pivot Nacho Llovet. Amb dues victòries al sarró, afronten el partit amb la tranquil·litat de saber que una derrota és assumible. Això els posa en la millor situació anímica per buscar la sorpresa davant un rival formidable, en el duel que tancarà la tercera jornada de la Lliga Endesa.

La mateixa tarda de diumenge, a les 18:00, el F. C. Barcelona rebrà la visita de l'Herbalife Gran Canària. Després de la treballada victòria del blaugrana a l'Eurolliga davant el Bayern de Munic, Xavi Pascual no tolerarà cap relaxació en els seus jugadors. El Barça lidera la competició en aquests moments.

També diumenge a les 18:00 La Bruixa d'Or buscarà el seu primer triomf de la temporada, a la pista de l'Unicaja. No ho tindran fàcil els actuals cuers de la Lliga Endesa davant l'equip malagueny, que ha començat la temporada molt fort. Ryan Toolson per fora i Fran Vázquez per dintre són els principals perills andalusos, davant uns manresans amb molts canvis en el seu joc interior.

El MoraBanc Andorra, per la seva banda, obrirà la jornada dissabte a les 21:00 rebent la visita del Laboral Kutxa Baskonia. Un duel entre dos equips que encara no coneixen el triomf.

Anar al contingut