Futbol

La UEFA emet les sancions pels incidents provocats durant el partit Sèrbia-Albània

El Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha repartit culpes pels incidents que van passar durant el Sèrbia-Albània de classificació per a l'Eurocopa-2016: ha anunciat que a Albània se li dóna el partit perdut per 3-0 mentre que a la selecció balcànica se li dedueixen tres punts a la classificació. Les dues federacions han estat multades econòmicament i Sèrbia haurà de jugar els seus dos pròxims partits com a local a porta tancada.

Actualitzat

El Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha anunciat la seva decisió sobre el matx Serbia-Albania de classificació per l'Eurocopa 2016, supès al minut 41 el passat dia 14 d'octubre a Belgrad amb el resultat de 0-0. Finalment el Comitè ha donat el partit per guanyat a Sèrbia (3-0) però li ha restat tres punts a la classificació i obliga la selecció balcànica a jugar dos partits a porta tancada. A més, les dues federacions han estat multades amb 100.000 euros, tot i que poden recórrer la sanció.

Durant el partit i després de la sortida al camp del Partizan d'un "drone" amb una bandera nacionalista albanesa es van viure moments de tensió entre els jugadors; també es van llançar petards i bengales i hi va haver un intent d'invasió del camp per part dels aficionats serbis.

Així, el comitè dóna a Albània el partit per perdut, tot i que la federació albanesa ja ha dit que apel·larà la decisió de la UEFA. "La decisió de la comissió és estranya i inacceptable. La Federació de Futbol d'Albània apel·larà contra la decisió", va dir el secretari de la Federació d'Albània Ilir Shulku. Per la seva banda, l'entrenador d'Albània, Gianni de Biasi, va comentar que "la UEFA no ha fet justícia, els tres punts han de ser retornats a Albània".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut