Djokovic, recollint el premi Masters a Londres. (Foto:Efe)
Djokovic, recollint el premi Masters a Londres. (Foto:Efe)
Tenis

Djokovic acaba l'any com a número 1 amb un sòlid avantatge sobre Federer

Novak Djokovic ha tancat l'any 2014 com a número 1 del món després de la seva victòria a la Copa Masters per incompareixença a la final del lesionat Roger Federer. El serbi, de 27 anys, tanca el curs a la primera plaça per tercera vegada en quatre temporades (2011, 2012, 2014), amb 1.810 punts d'avantatge sobre el suís. Rafa Nadal, que no ha pogut acabar la temporada per lesió, ha acabat l'any com a número 3.

Actualitzat

Novak Djokovic ha tancat l'any 2014 com a número 1 del món després de la seva victòria a la Copa Masters per incompareixença a la final del lesionat Roger Federer. El serbi, de 27 anys, tanca el curs a la primera plaça per tercera vegada en quatre temporades (2011, 2012, 2014), amb 1.810 punts d'avantatge sobre el suís. Rafa Nadal, que no ha pogut acabar la temporada per lesió, ha acabat l'any com a número 3

El primer català de la llista és Tommy Robredo, que ha acabat la temporada al dissetè lloc, amb 2.015 punts.

Djokovic (31 títols guanyats) ha culminat l'any amb un joc sòlid i segur davant el japonès Kei Nishikori en superar-lo en tres sets a les semifinals de la Copa Masters. El serbi és el setè tenista que acaba almenys tres temporades com a número 1 del tenis mundial. Pete Sampras (6) lidera una llista on també destaquen Federer (5), Jimmy Connors (5), Ivan Lendl (4), John McEnroe (4) i Rafa Nadal (3). "Nole" va començar guanyant l'Open d'Austràlia i ha finalitzat sent el número 1 i emportant-se el títol del Masters.

 

Anar al contingut